Hoppa till sidans innehåll

Sök medlemsskap


Medlemsavgift för säsongen 2016-2017

Junior 1-21 år, till det kalenderår du fyller 21 år: 20 kr

Seniorer +21 år fr o m det kalenderår du fyller 22 år: 50 kr

Familjemedlemskap** dvs alla bokförda på samma adress: 75 kr 
Tips är att registrera hela din familj eftersom RF räknar antal medlemmar vilket i sin tur kan ge mer bidrag och dessutom ökar vår chans att få stanna kvar i RF (om en idrott har få medlemmar riskerar vi att bli uteslutna från RF). 

Startavgift  SM betalas separat

Startavgiften är 100 kr. Gäller alla klasser och åldrar. Du behöver endast betala en startavgift även om du tävlar i flera klasser samtidigt.
Viktigt! Startavgiften ska vara betald och noterad på Skridskoseglarnas konto senast 4 dagar efter att SM seglats. Har du inte betalat eller inte betalat i tid stryks du från resultatlistan

Betala in avgifterna till Plusgiro nr 54 10 33-7. Obs kom ihåg att ange namn och e-postadress på inbetalningen (om det får plats).

Du kan också betala med Swish 1231552918. Kom ihåg ange namn!

Bli medlem

För medlemskapsansökan (första gången)

1. Fyll i nedanstående formulär 
För att vi ska kunna lägga in dina uppgifter i sällskapets medlemsregister.
Personuppgifter behandlas enl personuppgiftslagen (PUL).
2. Betala medlemsavgiften enl ovan.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
SS Skridskoseglarna - Issegling
Torgny Lagerstedt, Döbelnsgatan 89
11352 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707778785
E-post: This is a mailto link